CA / ES

Compartir

8 de març a Girona

Conferència: “Dones, salut i qualitat de vida” A càrrec de Carme Valls. 10 Mar 2011 a les 19:00h
Lloc: Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura (Girona)
Organitza: Col·lectiu per la Igualtat de Girona
Programa
——————————————-
Presentació de l’informe “Equitat de Gènere i Cooperació al Desenvolupament: Avanços i Reptes del Marc Internacional i del Pla Director 2011-2014 de la Cooperació Catalana.” Presentació de l’informe “Equitat de Gènere i Cooperació al Desenvolupament: Avanços i Reptes del Marc Internacional i del Pla Director 2011-2014 de la Cooperació Catalana.”
Es farà una Taula Rodona per a debatre entorn a la incorporació de la perspectiva de gènere a la cooperació que es fa des de Catalunya. Aquest informe pretén, en primer lloc, fixar alguns elements del marc internacional més actual en relació als drets de les dones. En segon lloc, considera amb especial atenció el contingut del nou Pla Director 2011-2014 (PD 2011-2014) efectuant una anàlisi amb perspectiva de gènere dels avanços i desafiaments que aquest instrument presenta. La Campanya “Mou-te per la igualtat. És de justícia” es desenvolupa per iniciativa de tres organitzacions de la societat civil (Ajuda en Acció, Entreculturas i Intered), està destinada a la sensibilització i a la incidènc ia política a Europa, i té com a objectiu impulsar l’avanç cap a l’equitat de gènere i la implementació dels drets de les dones. 10 Mar 2011 a les 19:00h
Lloc: Seu de la Coordinadora. Espai de Solidaritat. c. Mestre Francesc Civil, 3 (Girona)
Organitza: Campanya Mou-te per la Igualtat, amb la col·laboració de la Coordinadora d’ONG Solidàries
———————————————————————

Presentació del Mapa de la Vergonya de les desigualtats de gènere

Un dels actes que es faran entorn la celebració del Dia de la Dona és le presentació del Mapa de la Vergonya de les Desigualtats de Gènere. Diverses integrants del Grup de Gènere i Interculturalitat de la Coordinadora presentaran el Mapa de la Vergonya de les Desigualtats de Gènere i les dades més significatives que hi ha recollides. Per acabar, Paula Grande farà un taste musical.

11 Mar 2011 a les 19:00h

Lloc: Llibreria Context (Pou Rodó, 21) (Girona)

Organitza: Grup de Gènere i Interculturalitat de la Coordinadora d’ONG Solidàries

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar