CA / ES

Compartir

Barcelona celebra la setmana esportiva de les dones del 6 al 18 de novembre

Una iniciativa que pot ajudar a recórrer una part del camí per assolir la igualtat de gènere en el món de l’esport

Entre el diumenge 6 i el divendres 18 de novembre, l’Ajuntament de Barcelona organitza una sèrie d’activitats esportives per a dones.

La primera activitat i segurament la més important serà la Setena Cursa de les Dones que tindrà lloc el proper diumenge dia 6, i que recorrerà 6 quilòmetres, sortint des de l’Avinguda Reina Maria Cristina a les 10 h. És pot fer corrent, caminant, xerrant… participant en un acte de solidaritat amb la lluita contra el càncer de mama que vol fomentar l’esport femení. Informació i inscripció a: www.carreradelamujer.com

La segona activitat serà la nocturna “Caminada de les Dones” que recorrerà cinc quilòmetres, el dia 11 de novembre, a les 21 h, i que sortirà des de la Plaça Catalunya de 5 Kilòmetres amb sortida de Plaça de Catalunya i per la qual no es necessita inscripcció (punt de trobada: escultura de “La Deesa o l’Enigma”).

Finalment, el divendres, 18 de novembre es desenvoluparà una jornada de reflexió, debat i reconeixement al INEFC Barcelona (Avinguda de l’Estadi s/n. Montjuic) que parlarà sobre el valor de l’esport amb una taula de debat sobre el “Dilema entre valors i estratègies en la promoció de la pràctica esportiva femenina”. També en aquestes jornades, es lliurarà el V Premi Dona i Esport “Mireia Tapiador.

Més informació a: www.bcn.cat/esports

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

L.I.

L.I.

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar