CA / ES

Compartir

Candidates i Programa 20N d’Anticapitalistes

Encapçala la llista per la circumpscripció de Barcelona  Esther Vivas, activista que ha estat vinculada al moviment antiglobalització, al moviment ecologista i al moviment de cooperatives de consum agroecològic i per la sobirania alimentaria. Col.labora habitualment amb varis mitjans de comunicació i és també autora de diversos llibres i articles sobre moviments socials. Actualment participa en les lluites socials contra la crisi i les retallades.

 Vanessa Mercadal i Laura Palau, són respectivament les caps de llista de Girona i Tarragona.

 


Aspectes més específics del programa o Què defensem? Decàleg programàtic d’Anticapitalistes: 

1. PER LA FI DELS PLANS D’AJUSTAMENT:

……….35 hores sense reducció salarial, cap a les 30 hores setmanals. Repartiment igualitari del treball domèstic i de cura. A feines de valor equivalent, mateixa remuneració……………

3. STOP RETALLADES I DESNONAMENTS, SERVEIS SOCIALS 100% PÚBLICS

……. Educació pública, laica, universal i gratuïta, des de 0-3 anys fins a la universitat………

 

7. PER L’ALLIBERAMENT SEXUAL I EL DRET AL PROPI COS

Avortament lliure i gratuït a la sanitat pública. Prestacions sanitàries públiques per a la maternitat i reproducció assistida sense límit d’edat, territori, orientació sexual o model familiar. Educació sexual i afectiva en tots els nivells educatius. Anticonceptius lliures i gratuïts. Despatologització de la transsexualitat. Ens oposem a qualsevol mena de discriminació social o laboral dels col·lectius LGTBQI i a les visions reaccionàries sobre la família. Volem una política amb mitjans reals per combatre la violència de gènere que superi els límits de la legislació actual.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Redacció L.I.

Redacció L.I.

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar