CA / ES

Ukrainian journalists

Catalunya: Campanya en suport de les i els periodistes d’ Ucraïna

El Col·legi de Periodistes de Catalunya s’afegeix a la campanya impulsada per la Federació Internacional de Periodistes (FIP) i la Federació Europea de Periodistes (FEP) en suport dels i les periodistes que estan treballant a Ucraïna i estan patint els efectes de la invasió russa. Una campanya a la qual ja s’han afegit altres entitats professionals, com el Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC).


Fa gairebé un mes des que vas esclatar el conflicte, i a data de 21 març, 2022* ja hi ha hagut cinc periodistes assassinats, i més de trenta-cinc ferits segons l’agència Interfax-Ukraine. Fer de periodista a Ucraïna no és fàcil. Per aquesta raó s’ha engegat a nivell internacional aquesta campanya que els companys del Sindicat de Periodistes de Catalunya ens han fet arribar per afegir-nos i fer difusió entre els periodistes col·legiats/des.

Des del Col·legi de Periodistes de Catalunya ja s’ha fet una aportació econòmica a la campanya que impulsen conjuntament la Federació Internacional de Periodistes (FIP) i la Federació Europea de Periodistes (FEP) en suport dels i les periodistes que estan treballant a Ucraïna.

Amb aquesta acció conjunta, demanem al conjunt de la professió que contribueixi en la mesura de les seves possibilitats, en fer arribar aquestes ajudes als companys i companyes a Ucraïna, que estan desenvolupant una tasca de vital importància, intentant informar la ciutadania sobre tot el que està passant en aquesta guerra.

Per col·laborar, a titol individual o col·lectiu des del mitjà de comunicació, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç 

* Malauradament a 24 de març ja hi ha 3 periodistes dones mortes en aquesta guerra

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CPC / La Independent

CPC / La Independent

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar