CA / ES

814ad4a7-285e-4190-ac84-938bb5ecfd4d

Compartir

Catalunya: Organisme de Protecció i Promoció de la Igualtat de Tracte i la No-Discriminació

Manuela Fernández Ruiz, activista gitana feminista, és al capdavant d’aquest Organisme que aten a les víctimes de discriminació i facilitarà la presentació i la gestió de denúncies administratives per situacions de discriminació, de manera presencial i telemàtica. El mes d’abril ampliarà l’atenció i oferirà atenció en dos espais de la ciutat de Barcelona. Igualtat i Feminismes l’ha presentat aquest passat 25 de març. 

@gencat.cat

L’Organisme desplega el Servei de denúncies i atenció a les víctimes de discriminació, que compta amb un equip de perfil jurídic i psicosocial. Aquest servei rebrà les denúncies, iniciarà els processos de treball necessaris per donar-los recorregut administratiu i, alhora, acompanyarà amb qualitat a les víctimes de discriminació. 

La Consellera d’Igualtat i Feminismes Tània Verge Mestre, va dir en l’acte de presentació: “… hem de partir d’enfocaments estructurals, com el d’aquesta llei i l’organisme que la desplega, perquè els eixos de desigualtat i els sistemes d’opressió que els sostenen generen una dominació arbitrària que és incompatible amb la democràcia i els drets humans; només amb aquest enfocament estructural podem erosionar l’heteropatriarcat, el racisme, l’antigitanisme, la xenofòbia, el capacitisme o l’edatisme”.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Redacció La Independent

Redacció La Independent

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar