CA / ES

Compartir

COMUNICAT: LA XARXA VIVES D’UNIVERSITATS REBUTJA EL TANCAMENT DE LES EMISSIONS DE TV3 AL PAÍS VALENCIÀ

 

El Consell General de la Xarxa Vives d’Universitats manifesta el seu rebuig davant el tancament total de les emissions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals al País Valencià, com a conseqüència de les sancions imposades a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per part del govern de la Generalitat Valenciana.

Les 21 universitats dels territoris de parla catalana agrupades a la Xarxa Vives es refermen en la defensa de la divulgació de la llengua catalana a través dels mitjans audiovisuals, en la línia expressada a la iniciativa legislativa popular «Televisió sense fronteres», que va comptar amb el suport de la Xarxa Vives i de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) al mes de febrer de 2010.

El Consell General de la Xarxa considera que el tancament dels darrers repetidors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals no només retalla l’oferta televisiva, sinó que suposa una restricció de la llibertat de circulació dels productes audiovisuals i un atac a la llengua pròpia dels valencians, després de 28 anys d’emissions ininterrompudes de TV3 al País Valencià. En aquest sentit, recorda les reiterades ocasions en què ha mostrat el seu rebuig davant les sancions imposades a ACPV pel manteniment dels repetidors esmentats, a través dels comunicats de 30 de març i 16 de novembre de 2007.

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma, Perpinyà, Sant Julià de Lòria, Sàsser

21 de febrer de 2011

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar