CA / ES

Compartir

Concurs de microrelats “420 caràcters per unes relacions en igualtat”

 

El concurs és una iniciativa de sensibilització de l’Institut Català de les Dones amb motiu de la commemoració, el 25 de novembre, del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Escriu a facebook.com/icdones un relat literari de com a màxim 420 caràcters que mostri relacions de parella basades en el respecte i la igualtat. El termini de presentació dels microrelats finalitza l’11 de novembre i els premis són xecs regals bescanviables a l’Abacus.

Prop de 80 persones ja han participat en el concurs de microrelats contra la violència masclista que ha endegat l’Institut Català de les Dones

El concurs de microrelats a la xarxa social Facebook que ha organitzat l’Institut Català de les Dones ja ha comptat amb les aportacions literàries de prop de 80 participants. Sota el títol “420 caràcters per unes relacions en igualtat”el concurs té com a objectiudivulgar i fomentar relats i imaginaris que mostrin relacions de parella basades en el respecte i la igualtat.

Es tracta d’una actuació de sensibilització i prevenció contra la violència masclista en motiu de la commemoració, el proper dia 25 de novembre, del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. El termini de presentació dels relats finalitza el proper divendres, dia 11 de novembre.

El concurs incideix en la superació dels estereotips basats en les relacions de poder entre dones i homes i l’impuls de nous models de relació fonamentats en la igualtat i el respecte mutu.

Els relats, que no poden superar els 420 caràcters sense espais, i s’han d’adequar a les bases del concurs, seran valorats per un jurat que tindrà en compte la fidelitat a la temàtica, l’originalitat i la capacitat d’impacte del missatge.

En el concurs, organitzat amb la col·laboració de la cooperativa Abacus, poden participar totes les persones que tinguin un compte personal de Facebook, que hauran de publicar el seu relat en el mur facebook de l’ICD http://www.facebook.com/icdones.

Els premis són tres xecs regals bescanviables per productes de l’Abacus per valor de 150, 100 i 50 euros.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

L.I.

L.I.

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar