CA / ES

Compartir

Convocatòries Comissió 8 de març: Les dones contra les retallades socials

convocatòries de la Comissió 8 de març de 2011, que s’apleguen sota el lema conjunt Nosaltres exigim, unides decidim! Les dones contra les retallades socials. En arxius adjunts trobareu el manifest i el cartell d’enguany.  Per a més informació, podeu consultar a la nostra web: http://www.caladona.org/2011/02/8-marc-2011/

  • Dilluns 7 de març,21h a Plaça Universitat: Manifestació nocturna de dones, lesbianes i trans: “Fem-nos fortes, fem-ho juntes: la nit és nostra!”

  • Dimarts 8 de març, 17.45 h. al metro de Passeig de Gràcia (L1-L3) sortida Aragó, Acció unitària per visibilitzar els efectes de les retallades socials en les dones.

  • Dimarts 8 de març, 19h. a Plaça Universitat, Manifestació unitària: Anirem fins a Plaça Sant Jaume.

  • Divendres 11 de març, 22 a 2h: Festa  de dones al Centre Cívic  La Farinera del Clot. Amb música i molta alegria, punxaran les magnífiques DJ Sabotage i DJ Coraje!
  • Diumenge 20 de març, 12h. a la Plaça 8 de març Concentració internacional de solidaritat amb les dones en revolta dels països àrabs.

  • Dijous 24 de març, 19h a Ca la Dona, Taula rodona sobre Feminismes, Laicitat i Ciutadania: dones lliures, estat laic. Des del feminisme, la laïcitat inclou la llibertat de consciència, l’autonomia personal, la recerca del bé comú en un marc de relació de respecte i de convivència pacífica entre totes les cultures i per això li cal la separació entre l’estat i les esglésies de qualsevol signe. Amb la participació de  Rosa Soler (Col·lectiu de dones en l’esglèsia), Fatima Ahmed ( Ibn Batuta ), Sylviane Dahan (As. catalana de jueus i palestins-Junts) i María-Milagros Rivera Garretas (Duoda). Presentació: Mercè Otero Vidal. Organitza Ca la Dona.

-- 
Secretaria
Ca la Dona
www.caladona.org
http://twitter.com/caladona
Casp, 38, principal, 08010 Barcelona
telèfon 934 127 161 i fax 934 123 996

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar