CA / ES

Compartir

El Col·legi de Periodistes de Catalunya rebutja els boicots de partits polítics a mitjans de comunicació

Butlletí del Col·legi de Periodistes de Catalunya – 12 de maig de 2011

El Col·legi de Periodistes de Catalunya rebutja els boicots de partits polítics a mitjans de comunicació

El Col·legi de Periodistes de Catalunya es totalment contrari al boicot que alguns partits polítics realitzen contra mitjans de comunicació per raons de línia editorial. Vetar a mitjans, com és el cas del PP amb El Periódico de Aragón o el PSOE madrileny amb La Razón, és inacceptable i un atac directe a la democràcia i la llibertat d’expressió.
Per a la vicedegana Neus Bonet, “els ciutadans tenen el dret inalienable a ser informats des de la llibertat i la
pluralitat informativa, amb el rigor i el respecte que sempre han de  caracteritzar la tasca informativa”. Per a la vicedegana, “la crítica que realitzen els mitjans de comunicació és necessària en democràcia .
“Qualsevol tipus de censura és un atemptat a la llibertat d’expressió”, ha precisat Bonet. El Col·legi demana als partits polítics i als seus dirigents que donin exemple a la ciutadania en la seva defensa de la llibertat d’expressió i de la lliure expressió de les idees, especialment en temps electoral.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar