CA / ES

Compartir

En la seva primera compareixença al Parlament, Montse Gatell reitera el compromís del Govern en la lluita contra la violència masclista

FLAIX

La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Montse Gatell, ha anunciat la creació enguany d’un Centre d’Intervenció Especialitzada (CIE) a La Seu d’Urgell, en una compareixença davant la Comissió d’Igualtat de les Persones del Parlament de Catalunya per informar sobre les polítiques de l’ICD. Ha reiterat el compromís del Govern en la lluita contra la violència masclista i ha exposat que el nou servei oferirà atenció multidisciplinària i integral a les dones i els seus fills i filles davant les situacions de violència masclista a les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alta Ribagorça, Alt Urgell, Vall d’Aran i Cerdanya. I comptarà amb professionals dels àmbits del treball social, l’educació social, el dret, la inserció laboral i la psicologia.

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

L.I.

L.I.

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar