CA / ES

Compartir

INTERSINDICAL VALENCIANA CELEBRA LA RETIRADA DELS CARTELLS ANUNCIADORS DE PROSTÍBULS EN ELS AUTOBUSOS

INTERSINDICAL VALENCIANA CELEBRA LA RETIRADA DELS CARTELLS ANUNCIADORS DE PROSTÍBULS EN ELS AUTOBUSOS I L’ANUNCI DE LA CONSELLERIA DE BENESTAR SOCIAL DE LA RETIRADA DELS CORRESPONENTS EN TANQUES PUBLICITÀRIES.

L’Àrea de la Dona d’Intersindical va denunciar davant la Direcció General de Família i Dona els citats cartells publicitaris de diferents prostíbuls que s’anunciaven en autobusos de transport a municipis de la Comunitat, de l’empresa Fernanbús i Metrobús i en tanques en carreteres de la província de València. L’esmentada publicitat utilitza de forma sexista i vexatòria la imatge de la dona, fent apologia de la violència contra les dones.

Intersindical va iniciar la campanya de denúncia davant els organismes competents, tant a escala autonòmica com estatal. Amb caràcter immediat, es va obtindre resposta de l’Observatorio de la Publicidad Sexista de l’Instituto de la Mujer, dependent de l’administració espanyola.

La passada setmana, al cap de poques hores de publicar-se en la premsa escrita un reportatge sobre el tema, la Generalitat Valenciana feia pública la intenció de retirar els anuncis dels autobusos en tres dies, però seguia sense pronunciar-se sobre els cartells en les carreteres.

Dilluns, la Direcció General de Família i Dona contestava a la denúncia efectuada per Intersindical, manifestant la intenció de retirar els cartells publicitaris de les carreteres. Una bona notícia que es complementava amb la iniciada en retirar la publicitat dels autobusos.

Intersindical celebra que, finalment, el Consell haja reaccionat davant semblants vexacions a les dones, però recorda que la publicitat de prostíbuls segueix existint en tanques publicitàries i en els taxis, raó per la qual no deixarà de denunciar fins a veure les nostres ciutats, carreteres i transports lliures d’aquesta publicitat vexatòria que atempta contra la dignitat de les Dones.

Macu Gimeno

coordinadora de l’Àrea de la Dona

Intersindical Valenciana

630339613

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

L.I.

L.I.

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar