CA / ES

a_susanne

Compartir

La cineasta danesa Susanne Bier guanya un Oscar per la pel·lícula “En un mundo mejor”

La pel·lícula danesa “En un mundo mejor” (“Haevnen” en l’original), basada en la ira i la injustícia que pateix un nen amb el pare treballant a l’Àfrica, va guanyar diumenge l’Oscar a la millor pel·lícula estrangera.“No faig pel·lícules per a què siguin nominades als Oscar, sinó per a què m’agrada explicar històries”, va dir Susanne Bier, directora de 50 anys, que ja porta rodats 13 films. “Crec que a la gent li agraden les meves obres perquè tene un punt universal en elles”, va afegir Bier.

 

 

 

 

“En un mundo mejor” va competir amb pel·lícules de Mèxic, Grècia, Canadà, Algèria tot sent guardonada fa unes setmanes amb el Globus d’Or. Segons les crítiques, “En un mundo mejor” es troba una de ls millors obres cinematogràfiques de la directora danesa. Més de 400.000 persones han vist aquesta pel·lícula a Dinamarca, film que es distribuirà a 50 països.

“En un mundo mejor” explica la història d’un metge que treballa en l’ajuda humanitària al tercer món i viatja des de la seva casa situada en un idílic poble danès fins a un camp de refugiats a l’Àfrica.

La directora també va crear l’any 2007 el drama “Cosas que perdimos en el fuego”, que va rebre crítiques molt favorables i que va posar en cartellera a l’actriu Halle Berry i a l’actor Benicio del Toro.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

There is no Event

També et pot interessar