CA / ES

Compartir

La Federació d’associacions i grups de dones del Maresme cel.lebra el seu primer aniversari

La federació agrupa a 11 entitats de dones de la comarca tant de l’Alt com del Baix Maresme

El proper diumenge 13 de febrer a Arenys de Munt, representants de les entitats de dones faran una festa aniversari per a cel.lebrar que ara fa un any la Federació d’associacions i grups de dones del Maresme es va donar a conèixer amb un acte multitudinari que tingué lloc al castell Jalpí, al mateix Arenys de Munt.


 

 


Des llavors, 11 entitats de dones d’Alella, Premià de Dalt, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Mataró, Llavaneres, Dosrius-Canyamars, els dos Arenys i la Vallalta; han estat treballant per establir sinergies i fer xarxa entre elles.

 

“Reunir-nos entre nosaltres per bescanviar informacions i recursos no és el més important, per molt que ens sigui útil; sinó el primordial és conèixer-nos i treballar plegades. Cada entitat, des del seu poble pot fer molt per a les dones, per a nosaltres mateixes; però juntes podem fer molt més encara” -afirma la Presidenta de la Federació, Carme Riera i Roura-.

 

La entitats de la Federació es reuneixen de forma regular des de fa més de quatre anys, però va ser l’any 2009 quan decidiren donar el pas formal de constituir-se en federació d’associacions. Cada entitat, cada poble té característiques pròpies. Hi ha entitats amb un gran nombre de sòcies, d’altres amb menys, unes amb molts anys de funcionament a l’esquena i d’altres molt joves; però totes comparteixen l’objectiu de treballar per a la igualtat real entre dones i homes i fomentar la participació de la dona en tots els àmbits de la societat.

 

 

Aquest diumenge 13 de febrer, com a festa aniversari, sòcies de totes les entitats de la Federació han organitzat un cinefòrum a Arenys de Munt a 2/4 de 11 del matí, per a després fer un dinar de germanor i seguir, entre rialla i rialla, fent xarxa entre les dones del Maresme.

 

FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS I GRUPS DE DONES DEL MARESME

 

–     Adelfa (Associació en Defensa de la Dona Maltractada) de Mataró

–      Associació D’Ones de Cabrera de Mar

–      Associació de Dones de la Vallalta (que agrupa les dones de Sant Pol, Sant Iscle i Sant Cebrià de Vallalta)

–      Associació de Dones Montserrat Roig, d’Alella

–      Associació DonaViva, d’Arenys de Munt

–      Associació Dones per la Igualtat, d’Arenys de Mar

–      Associació Dones Solidàries d’Alella

–      Associació La Dona per la Dona, de Llavaneres

–       Associació de dones Shakti de Dosrius-Canyamars

–       Associació Viladona, de Vilassar de Mar

–       Dones de Dalt, de Premià de Dalt

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Anna Alarcón

Anna Alarcón

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar