CA / ES

Compartir

“Les dones hem tingut una presència destacada i destacable en aquest Fòrum Social Mundial”

Aquest matí a Dakar – Senegal s’ha inaugurat l’Assemblea de Dones del Fòrum Social Mundial 2011 (FSM) amb més de mil dones.    “Les dones hem tingut una presència remarcada i remarcable en aquest FSM”: Aquestes paraules ha donat inici a l’Assemblea organitzada per la Comissió de Dones, Gènere i Equitat.

 

L’Assemblea s’ha inaugurat en dues grans haimes envoltades d’un ambient festiu amb música i balls amb la participació de més de 1000 dones. 

La assemblea de dones trigara dos dies: la jornada d’avui esta dedicada a escoltar i recollir les aportacions de les organitzacions de dones presents i preparar una declaració consensuada.  Al segon dia de l’Assemblea es continuara debatin sobre els continguts de la declaració i es difondran les reflexions recolzades.

La taula que presideix l’Assemblea està conformada per les següents organitzacions: Unesco Dones, Via Camperola, Articulació feminista Marcosur, Marxa Mundial d’Àfrica, Associació de Dones de Recerca i Desenvolupament, Gènere en Acció i representants de la Comissió de la Dona del Congrés  de Africà.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Redacció La Independent

Redacció La Independent

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar