CA / ES

Compartir

Les ONG condemnen la repressió i els brutals assassinats del Govern libi contra la població civil

Un minut de silenci per donar suport a la lluita no violenta de la societat civil dels països del nord d’Àfrica

Les ONG condemnen la repressió i els brutals assassinats del Govern libi contra la població civil i es lamenten per les víctimes d’aquest procés

Barcelona, 24 de febrer de 2011.- La Confederació Catalana d’ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament, davant els esdeveniments que s’estan succeint al nord d’Àfrica i davant la violència exercida contra la seva població civil, en particular la de Líbia, han endegat una campanya de protesta i de solidaritat amb els pobles àrabs que lluiten per les seves llibertats, a la qual demanen que s´adhereixi la ciutadania.

Com a primera acció, el divendres 25 a les 12 h, el personal de les ONG que formen part de la Confederació Catalana d’ONG es concentrarà davant de les seves respectives seus per mostrar la solidaritat amb la lluita no violenta de la societat civil als països del Nord d’Àfrica, en particular del poble libi, i d’una manera especial com a acte de condol a les víctimes.

Les entitats demanen que el Govern espanyol i el Govern de Catalunya condemnin amb rotunditat els assassinats del Govern de Líbia contra la seva pròpia ciutadania, que liderin una reacció de protesta clara i contundent en el si de la Unió Europea contra aquests fets injustificables i que exigeixin una comissió específica en el marc de la Unió Europea i  l’ONU per estudiar com jutjar el coronel Gaddafi per crims contra la humanitat. Així mateix, manifesten que pressionaran políticament les autoritats per reclamar-los que actuïn d’immediat.

La Confederació catalana d’ONG convida a les diferents entitats, organismes públics i ciutadania, a adherir-se a la concentració d’avui, 24 de febrer, a les 20 h, a Plaça Sant Jaume, per mostrar la solidaritat amb els pobles àrabs. L’acte ha estat convocat de manera espontània per la ciutadania i diferents  moviments mitjançant les xarxes socials.   

Més informació:  93 442 28 35 // informacio@confederacio.org

_______________________________________________
Premsa.FCONGD mailing list
Premsa.FCONGD@mail.pangea.org
http://www.grups.pangea.org/mailman/listinfo/premsa.fcongd

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar