CA / ES

Compartir

L’ICD convoca un concurs de microrelats contra la violència masclista

amb la col·laboració de organitzat amb la col·laboració de la cooperativa Abacus obre e concurs “420 caràcters per unes relacions en igualtat” utilitza la xarxa social facebook té l’objectiu de divulgar i fomentar relats i imaginaris que mostrin relacions de parella basades en el respecte i la igualtat.
 
Es tracta d’una actuació de sensibilització i prevenció contra la violència masclista en motiu de la commemoració el proper dia 25 de novembre del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.
 
La presidenta de l’ICD, Montse Gatell, ha explicat  que “el concurs és una actuació per impulsar la superació de vells estereotips basats en les relacions de poder i dominació entre dones i homes i avançar en la construcció de nous models de parella i de resolució de situacions conflictives” i ha afegit “…només eradicarem la violència masclista si ens anticipem al crim mitjançant la prevenció i la promoció d’un canvi dels imaginaris socials que generi noves estructures”.
 
Hi poden participar totes les persones que tinguin un compte personal de Facebook. penjant el seu relat en el mur facebook de l’ICD http://www.facebook.com/icdones fins el proper dia 11 de novembre. Un Jurat valorarà l’originalitat, la fidelitat a la temàtica proposada i la capacitat d’impacte del missatge. Els premis són tres xecs regals bescanviables per productes de l’Abacus per valor de 150, 100 i 50 euros.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

L.I.

L.I.

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar