CA / ES

Compartir

Nota de Premsa: El Consell de la Joventut condemna desallotjament acampada reivindicativa de la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia a la Pl. de la Vila

NOTA DE PREMSA-29 -3-11

El Consell de la Joventut de Barcelona condemna el desallotjament de l’acampada reivindicativa de la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia a la Pl. de la Vila

Tot i això, des del CJB se segueix demanant diàleg fluït i continu entre la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia (PEJG) i el districte per tal que l’equipament compleixi les expectatives dels i les joves del districte i de la ciutat. Des del Consell es reitera l’oferiment per a fer de mitjancers entre les dues parts.

 

Davant dels fets succeïts a la Plaça de la Vila de Gràcia la matinada d’avui dimarts 29 de març del 2011, durant la qual s’ha desallotjat policialment l’acampada reivindicativa organitzada per la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia (PEJG), el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) condemna aquest desallotjament, donat que considerem que una acció de protesta cívica i no violenta, concebuda amb la voluntat de generar la mínima afectació al veïnat, ha de poder dur-se a terme amb absoluta normalitat. Creiem fermament que aquest plantejament enforteix i és una de les claus del nostre sistema democràtic i que el desallotjament d’ahir va ser innecessari i contraproduent.

 

Des del Consell seguim emplaçant a la Plataforma i al Districte de Gràcia a apostar pel diàleg continu per tal d’aconseguir que totes les parts se sentin satisfetes amb els usos d’aquest equipament juvenil municipal. Recordem que tant la Plataforma com el Districte formen part de la Comissió Tècnica de l’Espai Jove La Fontana, juntament amb el CJB i la Regidoria de Joventut. En aquesta Comissió s’hi acorden els usos de l’equipament i es fa el seguiment del seu desenvolupament tècnic. Des del Consell de la Joventut de Barcelona continuem oferint-nos com a mitjancers entre ambdues parts per tal d’aconseguir que l’equipament sigui el màxim positiu per als i les joves del districte i, al mateix temps, per als i a les joves de la ciutat.

Més informació

Joan Vilaplana

Àrea de Comunicació del CJB

93 237 22 85//605 02 98 74

comunicacio@cjb.cat

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar