CA / ES

Tudi Torró. aramultimedia

Compartir

País Valencià: Tudi Torró / La Independent / Notícies gènere

Conversa de Tere Mollá amb Tudi Torró per aramultimedia.com

Tudi és tot un referent en l’escola valenciana i en valencià. Mestra, filòloga valenciana, política, escriptora, comunicadora d’opinió i, ara acadèmica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua des de l’any 2019. Com veiem una dona molt polifacètica que ha treballat molt tot i que ella no s’en penedeix.

@aramultimedia.com

Escoltar-la és un plaer, sobretot per la passió i la llum que fica a les seues paraules. Gran coneixedora del sistema educatiu actual perquè ha recorregut totes les parts. Ha sigut mestra, professora universitària, inspectora educativa, política i també ha escrit sobre el tema, potser una de les persones que més puga aportar per a futures reformes.

I sempre des del l’amor cap a l’alumnat i buscant crear ponts amb les famílies en temps on sembla que, per moments, estiguin trencats.

I com a acadèmica de la Acadèmia Valenciana de la Llengua promotora d’encontres entre nord i sud del territori valencià, que fuig dels confrontaments banals i busca (i crea, quan pot) espais de reflexió cap a la nostra cultura, la nostra llengua i, en definitiva, cap a nosaltres com a valencianes i valencians.

La conversa sencera a aramultimedia.com

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Redacció La Independent

Redacció La Independent

Empleada pública del Govern valencià des de 1983. Sindicalista. Formadora en Igualtat d'Oportunitats, Violència de Gènere, Micro masclismes i Coeducació des de 2006.

There is no Event

També et pot interessar