CA / ES

Compartir

Participa en el Concurs Literari Un Mar de Paraules

L’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) i la Fundació Anna Lindh (ALF) han llançat la convocatòria de la quarta edició del concurs literari “Un mar de paraules”.

El concurs té per objectiu promoure la producció de contes i relats breus sobre les diferents realitats de la regió euromediterrània des del punt de vista dels joves que hi viuen.

 

Aquest any, el tema central del concurs és la participació, ciutadania i democràcia a la Mediterrània i a Europa en sintonia amb els objectius de la campanya “Creure en el Diàleg, Actuar per a la Ciutadania” llançada per la Fundació Anna Lindh.

Els candidats han de tenir menys de 30 anys, ser residents d’algun dels 43 països de la Unió per a la Mediterrània, i escriure en alguna de les llengües oficials d’aquests països.

 

Els contes i relats s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça concurso@iemed.org abans del dia 31 de juliol de 2011.

 

Per a més informació sobre la convocatòria, poden consultar la pàgina web del projecte aquí.

 
 

Institut Europeu de la Mediterrània

Fundació Anna Lindh

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

IEMed / F. Anna Lindh

IEMed / F. Anna Lindh

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar