CA / ES

Compartir

Partida de 197.000 euros per programes d’igualtat 2011 segons conveni de L’ICD i l’IM

L’acord  de signatura d’aquest 28 de juny s’inscriu en el conveni-marc de col·laboració que l’Institut Català de les Dones (ICD) i l’Instituto de la Mujer van signar el 1997 per dur a terme de forma conjunta programes i actuacions dirigides a les dones en programes d’igualtat de tracte i d’oportunitats.

 

L’acord preveu una inversió de 197.000 euros per aquest 2011, 67.715 dels quals els aportarà l’ICD i la resta l’Instituto de la Mujer. Aquests diners seran destinats a afavorir la participació política, social, econòmica, cultural i esportiva de les dones.


 
La finalitat és proporcionar a les dones recursos per a la seva autonomia i desenvolupament personal i social, contribuïnt alhora a millorar la qualitat de vida, fer visibles les polítiques de dones i transformar les polítiques públiques amb la incorporació efectiva de la perspectiva de gènere i de les dones.

Fonts de l’ICD han comunicat a La Independent que s’estan estudiant les prioritats dins dels temes previstos en el conveni ja que és l’ICD l’organisme encarregat de la gestió d’aquest fons econòmic.
 

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Redacció La Independent.

Redacció La Independent.

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar