CA / ES

Compartir

Pressupost del Govern: Davallada del 55% del pressupost de Cooperació

Les ONG denuncien que amb el 5% del que el Govern deixarà d’ingressar pel nou impost de successions es podria mantenir el pressupost de Cooperació

El Govern aprova el Pressupost de la Generalitat amb una davallada del 55% del pressupost de Cooperació, que passarà de 49 a 22 milions. Si s’aprova al Parlament la modificació de la Llei de successions  la Generalitat deixarà d’ingressar 544 milions d’euros, 20 vegades el que s’està retallant a Cooperació. La FCONGD considera inacceptable aquesta retallada que s’uneix a les que ha anat patint el pressupost de Cooperació al llarg dels últims anys.

La Federació s’ha adherit a l’acció de protesta que la Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària ha convocat aquest dimecres davant del Parlament, a les 11.30 h. A la tarda, la FCONGD convoca novament la concentració de la Plaça del Pi de Barcelona, a les 19 h.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

FCONGD

FCONGD

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar