CA / ES

Compartir

Què tenen a veure la salut i les qüestions de gènere? I Seminari Gènere i Salut

 

> Organitza: Fundació Sida i Societat, La Independent, amb la col·laboració del Col·lègi de Periodistes de Catalunya
> Producció: Taller
> Any: 2010

 

 

 

La Fundació Sida i Societat desenvolupa un programa ampli  de prevenció i salut adreçat a persones amb risc d’exclusió social en especial a l’Amèrica Central i a Catalunya. La Fundació, que ha impulsat aquest seminari  en què  es reflexiionava sobre el tractament dels mitjans de comunicació sobre un dels drets fonamentals de les persones, el de la salut sexual i reproductiva. La fundació n’ha editat  un doble DVD (en català i castellà) i un Quadern de Treball (en català)

 

 

El seminari Sida i Societat s’adreçava  a professionals de la comunicació i de la salut, a  persones  vinculades amb l’administració pública i a  mebres d’ONGs, així com a associacions interesades pel debat sobre el dret a la salut sexual i reproductiva)un, dret que sovint generen recels i prejudicis . El document adjunt és una eina útil per a tothom qui tingui interés en aquest debat.

 

Gènere i salut de les dones a la societat i als mitjans de comunicació
Baixa’t el “Quadern de treball”

 

Sobre la tasca de la Fundació Sida i Societat: “A partir dels nostres objectius sanitaris destinats a reforçar la prevenció i control de les ITS/VIH i millorar el coneixement sobre l’epidèmia en la població general i col·lectius vulnerables (especialment amb persones treballadores del sexe), la violència sexual s’ha convertit en una prioritat. Avui  som  un referent lpel que fa a l’atenció integral a les víctimes de violència sexual i la vigilància epidemiològica de casos de violència sexual. (…) L’assistència permanent a  dones i homes treballadores del sexe ens ha permès crear un protocol d’atenció sociosanitària modèlic” (Del Quadern de treball).

 

Tenim també a la vostra disposició el DVD

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar