CA / ES

a_espert_ok

Teatre i literatura amb Espert i Batallé

Aquests dies podem gaudir de dues obres artístiques com són l’obra teatral La violación de Lucrecia, amb Núria Espert (L’Hospitalet de Llobregat, 1935), i el llibre de relats El límit exacte dels nostres cossos, de la periodista i escriptora Iolanda Batallé.

 

Anem a pams. Fins el 23 d’octubre es pot veure l’actriu Núria Espert al Teatre Lliure de Gràcia de Barcelona com a protagonista de La violación de Lucrecia, de William Shakespeare, amb direcció de Miguel del Arco. El punyent poema de William Shakespeare, conté tot el germen i la grandiositat de les seves obres posteriors. L’extraordinària i emocionant narració del fet criminal que va acabar amb el domini dels reis a Roma i que va propiciar, per tant la instauració de la república romana, es converteix per la ploma de Shakespeare en un mosaic de sentiments, passions, rampells i delictes, finalment d’una gran bellesa tot i la seva esgarrifosa violència.

abatalle_ok

 

I si volem passar una bona estona llegint, ens podem endinsar dinsen en els relats escrits per Iolanda Batallé (Barcelona, 1971). Batallé, llicenciada en Filologia, periodista i màster en direcció d’empreses, ha col·laborat en diversos mitjans i el seu primer èxit va ser La memòria de les formigues. L’obra El límit exacte dels nostres cossos, editorial Amsterdam Llibres, és un grapat de relats deliciosos poblats de personatges inusuals, que ens diuen molt de nosaltres mateixos, de la vida que vivim i de la que ens agradaria viure. Batallé treballa com a directora editorial de La Galera i professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i del Master d’Edició de la Universitat Pompeu Fabra.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

There is no Event

També et pot interessar